Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Assemblea 2016: nou Reglament Intern i renovació de càrrecs

Dijous 18 Febrer 2016


La pròxima assemblea general de l’ICO tindrà lloc a Rupit el proper dissabte dia 21 de maig. Com cada any, en aquesta ocasió també mirarem de confeccionar un programa d’actes que sigui atractiu i que promogui l’assistència i participació dels socis. Oportunament trobareu més informació sobre aquests actes al web de l’associació.
 
A més, a l’assemblea d’enguany, i segons estipulen els nous Estatuts, s’ha de renovar una part dels vocals de la Junta Directa, així com el president i el tresorer (al darrer butlletí electrònic, a causa d'una errata a l'article 38 dels Estatuts, s'havia indicat, per error, que eren el vicepresident i el tresorer). Per aquest motiu, s’ha obert un termini per a la presentació de candidats als càrrecs vacants que finalitzarà el proper dia 30 de març. Les candidatures s’han de fer arribar per escrit al Secretari General (Marc Illa) i han d’incloure una breu presentació, així com la indicació expressa del càrrec al que s’opta i de la motivació i objectius de la candidatura. La presentació no pot estendre’s més enllà de dos fulls DIN-A4. Un cop el Secretari General hagi certificat que totes les candidatures presenten tots els requisits necessaris per a ser elegibles i, en la mateixa tramesa en què es convoqui l’Assemblea General, es donaran a conèixer totes les candidatures que s’hagin rebut i els seus respectius fulls de presentació.
 
D’altra banda, la Junta Directiva està preparant una nova proposta de Reglament Intern de cara a ser sotmesa a aprovació a l’assemblea d’enguany. L’objectiu és actualitzar el contingut de l’antic Reglament i adaptar-lo als nous Estatuts aprovats l’any 2012. Es poden fer arribar suggeriments i aportacions al primer esborrany d’aquesta nova proposta de Reglament fins el dia 15 de març.
 
A partir de les aportacions rebudes, la Junta Directiva elaborarà una proposta final de Reglament que es farà pública al web el dia 21 de març, moment en què s’obrirà un termini de presentació d’esmenes de 30 dies de durada. Les esmenes, un cop acabat aquest termini, es faran públiques al web i s’obrirà un nou termini de 15 dies per fer contraesmenes. El dia de l’Assemblea General, s’hauran de votar les esmenes i contraesmenes trameses pels socis i aprovar, si s’escau, el redactat definitiu del nou Reglament Intern. Anirem informant de tot aquest procés a través del Butlletí electrònic i el web.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats