Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

23 de gener a les 17:30: propera assemblea de l'ICO

Dimecres 23 Desembre 2020


La propera Assemblea General Ordinària de l’ICO que tindrà lloc el dia 23 de gener de 2021 a les 17:30. 

La situació actual de la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions associades ens obliguen a fer aquesta assemblea, per primer cop, de manera telemàtica. Això és possible gràcies a un canvi en el redactat dels estatuts que es va aprovar a l'Assemblea del passat 24 d'octubre. L'assemblea es farà a través de la plataforma Zoom i per assistir-hi cal registrar-se a aquest formulari en línia com a molt tard el dia 22 de gener de 2021. 

En aquesta propera assemblea també volem compensar d'alguna manera la baixa participació que va tenir la del passat octubre i, és per això, que dins del punt de l'ordre del dia dedicat a fer un repàs de les activitats portades a terme per l'associació es farà aquest seguit de xerrades per oferir una visió detallada de la situació actual de l'entitat i de les principals fites assolides durant els darrers anys. 
  • L'anellament a Catalunya: del GCA al remitent ICO (Raül Aymí)
  • El rol dels programes de monitoratge en l’avaluació de l'estat de la natura (Marc Anton)
  • Dels Atles de Catalunya a l'EBBA2 (Sergi Herrando)
  • Sembrant el futur: formació i ciència ciutadana (Xavier Riera)
  • Els portals online: de la llibreta de camp al seguiment en temps real (Gabriel Gargallo)
  • El futur: l'ICO camí del seu 50è aniversari (Jordi Baucells)
En aquest enllaç trobareu la proposta de nou Reglament Intern de l'Oficina Catalana d'Anellament que se sotmetrà a aprovació el dia de l'assemblea. Recordeu que aquest reglament s'ha hagut de modificar per tres motius importants: 1) adaptar la normativa interna a la posada en marxa del nou remitent de l'ICO; 2) adaptar el contingut als Estatuts de l’associació aprovats l'any 2012 i a la normativa vigent en matèria d'anellament; i 3) actualitzar i millorar alguns aspectes de la nostra normativa interna d'anellament.

D'altra banda des d'aquí podeu descarregar-vos la carta de convocatòria, on trobareu l'ordre del dia i la butlleta de delegació de vot.

La Junta Directiva

 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats