Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Preparats per trobar els DBF Birds?

Dilluns 16 Setembre 2019


Al festival trobareu activitats per tots els públics, des de conferències més tècniques a sortides guiades més relaxades. També hem preparat tot un programa d’activitats infantils perquè els més menuts passin un cap de setmana d’allò més entretingut. Recordeu que els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta al festival.

A més, hem preparat un concurs especial perquè els petits de la casa explorin el festival i coneguin els ocells del Delta: el DBF Birds. Amagats per tot el recinte, trobareu fotografies, dibuixos, escultures i vídeos d’ocells del Delta al costat del distintiu del concurs. Quan el trobeu, heu de ser capaços d’identificar-lo correctament. Per participar, només heu de demanar la vostra butlleta a recepció i retornar-la amb el vostre nom i tots els ocells identificats.

D’entre tots els que trobeu i identifiqueu correctament tots els ocells, sortejarem una visita guiada privada al Zoo de Barcelona, a més dels llibres “Atles dels ocells nidificants de Barcelona” i “Ocells silvestres del Zoo de Barcelona”. Aquesta activitat compta amb el patrocini del Zoo de Barcelona.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats