Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

IBERMUDA

Dijous 6 Juny 2019


Volem informar-vos d'un nou projecte en el qual participen totes les entitats d'anellament que operen a nivell estatal: el projecte Ibermuda. La muda de les aus ibèriques amb prou feines ha estat descrita per a unes poques espècies. En el cas de passeriformes, anelladors i investigadors sovint utilitzen fonts bibliogràfiques de referència amb dades procedents de poblacions centreeuropees, un patró de muda que segons l'experiència en camp, pot diferir significativament del de les aus ibèriques. En aquest context, cal descriure adequadament els patrons de muda de les aus ibèriques. El present projecte té com a objectiu elaborar una publicació on es descrigui detalladament el patró de muda de les espècies més comunes d'aus passeriformes ibèriques. La durada del projecte serà de cinc a anys i culminarà amb una monografia sobre la muda de les aus ibèriques. Tots els anelladors interessats en participar-hi, podeu demanar-nos les instruccions a ico@ornitologia.orgDescàrregues:
1. Instruccions
2. Base de dades

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats