Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Èxit del 1r Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC)

Divendres 19 Octubre 2018


El passat pont del 12 al 14 d’octubre va tenir lloc el COTPC, que per primera vegada reunia ornitòlegs de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra i Catalunya Nord per presentar una mostra dels treballs d’investigació en ornitologia que s’estan fent arreu del territori. Reunits al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, uns 170 ornitòlegs van seguir amb interès 4 xerrades plenàries, 44 ponències orals, 62 pòsters i 6 tallers monogràfics durant tres dies intensos i atapeïts però que van respondre a les expectatives dels assistents, segons ells mateixos manifestaven en acabar la trobada.
 
El COTPC va ser una bona mostra tant de l’activitat d’investigació en el camp de l’ornitologia com de la intensa activitat que duen a terme grups locals, comarcals o regionals en multitud de programes de seguiment i va permetre establir lligams entre grups de treball de territoris diferents amb objectius comuns. Les actes del COTPC, amb resums de totes les ponències presentades, es poden descarregar a https://cotpc2018.org/assets/actes.pdf.
 
El COTPC ha estat organitzat per l’ICO, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, la Societat Valenciana d’Ornitologia, el Grup Ornitològic Balear, la Societat Ornitològica de Menorca, el grup AU, el Groupe Ornithologique du Roussillon i el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra, amb les dues primeres entitats com a hostes del Congrés. Un nodrit nombre d’altres entitats van actuar com a entitats col·laboradores, tot fent especial difusió de la trobada entre els seus socis. A tots ells, des de l’ICO volem expressar el nostre més sincer agraïment.
 
A tenor de l’èxit de participació i satisfacció d’aquesta primera edició, el COTPC tindrà continuïtat i ja s’ha pres l’acord de fer una segona edició a Ses Illes en el termini de dos o tres anys, encara a decidir.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats